Bel direct 035 544 76 38

Houtwormbestrijding Laren

Vanuit het naburige plaatsje Loosdrecht, bedienen wij ook het prachtige Laren. Wilt u graag uw hout in topconditie houden en houdt u van zekerheid? Dan is een (preventieve) behandeling tegen houtworm door Vermex een goede keuze. Onze professionals geven een eerlijk advies en wanneer u overgaat tot een behandeling, doen wij dit uiterst zorgvuldig.¬†Bel: 035-5447638 voor een afspraak. U mag ons ook ‘s avonds of in het weekend bellen.

Houtworminspectie Laren

Vindt u kleine ronde gaatjes in het hout en fijn zaagsel(boormeel) Dan is de kans groot dat er houtaantasters aanwezig zijn. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een inspectie en deskundig advies.

Houtworm, boktor of andere houtaantasters kunnen uw houtconstructie al binnen een aantal jaar zo aantasten dat de draagkracht verzwakt raakt en vervanging noodzakelijk is. Ook houten meubilair staat op het menu van houtaantasters.

Hoe bestrijden wij voor u houtworm  in Laren?

Wij verwijderen stof, vuil en boormeel van alle bereikbare, te behandelen houten delen. Ernstig aangetaste delen kappen wij open tot het schone hout. Door stof en vuil te verwijderen, dringt het bestrijdingsmiddel beter in het hout. Na het schoonmaken behandelen wij tijdens de bestrijding de delen minimaal tweemaal met het middel.

Vijf jaar garantie

Door onze aanpak kunnen wij u 5 jaar garantie geven.

Biologie van de houtworm

Houtworm is een verzamelnaam voor verschillende in hout levende insectenlarven, waarbij het vooral gaat om de larve van de houtkever. Echter ook de larve van de bonte knaagkever, ook wel doodskloppertje, wordt wel ‘grote houtworm’ genoemd. Van de houtkever c.q. houtworm zijn diverse varianten, zoals: gewone houtwormkever, spinthoutkever en zachte houtwormkever.

 

 

 

Branchevereniging Plaagdierbestrijding en / of ongediertebestrijding

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.