over ons Contact Vermex Ongediertebestrijding
Bel direct 035 544 76 38

Houtwormbestrijding Loosdrecht

Vermex Houtwormbestrijding is gevestigd in het oude ABN Amro-pand aan de Nootweg in Loosdrecht. Vanuit hier bedienen wij al onze klanten in het Gooi en de regio Utrecht. We hebben inmiddels ruime ervaring met het bestrijden van houtworm. En ook in Loosdrecht hebben we in vele woningen, scholen en bedrijfspanden de houtworm bestreden. Vermoedt u ook houtworm? We komen graag langs voor een gratis inspectie.  U kunt ons bereiken op: 035-5447638. Ook ‘s avonds en in het weekend.

Sporen van houtworm ontdekt? 

Vindt u kleine ronde gaatjes in constructiehout? En ziet u fijn zaagsel (boormeel)? Dan is de kans groot dat er houtworm aanwezig is. We komen dan vrijblijvend bij u langs om de aard van de aantasting te bekijken, de houtworm te determineren en u te adviseren over de te nemen actie. Hierbij houden wij altijd rekening met het gebruik van de ruimte en de keuze van het bestrijdingsmiddel.

Ziet u geen sporen van houtworm, maar wilt  u uit voorzorg een inspectie? Dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Daar zijn wel kosten aan verbonden.

Alle inspecties worden uitgevoerd door een gediplomeerd adviseur houtbescherming. Vakkundig en betrouwbaar.

Houtwormrapport

Bij de aan- of verkoop van een huis, kan de aanwezigheid van houtworm of boktor een belangrijke rol spelen. Vermex kan voor u een uitgebreide inspectie uitvoeren. Daarbij worden onze bevindingen verwerkt in een rapportage. Aan dit uitgebreide onderzoek zijn kosten verbonden. Wanneer er houtaantasters gevonden worden, kunnen wij gelijk een vrijblijvende offerte voor u maken.

Een succesvolle houtwormbestrijding

Voor een succesvolle houtwormbestrijding, is het belangrijk dat het hout goed schoongemaakt wordt. Het hout moet ontdaan zijn van verf, beits en laklagen, maar ook spinrag, stof en boormeel moeten verwijderd worden. Alleen als het hout schoon is, trekt het bestrijdingsmiddel er beter in. Een goede voorbereiding, is het halve werk! Wij kunnen al deze voorbereidingen voor u verzorgen.

Houtaantasting

Er zijn verschillende soorten houtworm die uw hout kunnen aantasten;

  • Boktorren (Huisboktor)
  • Klopkevers
  • Gewone Houtwormkever (Doodskloppertje)
  • Grote houtwormkever (Bonte Knaagkever)
  •  Spinthoutkevers

Houtworm en boktor kunnen uw houtconstructie al binnen een aantal jaar zo aantasten dat de draagkracht verzwakt raakt en vervanging noodzakelijk is.

Vijf jaar garantie

Wij bieden vijf jaar garantie op het door ons behandelde hout.

Kosten van een houtwormbestrijding in Loosdrecht

De kosten van een houtwormbestrijding zijn afhankelijk van meerdere factoren. De bereikbaarheid (is de kruipruimte goed begaanbaar, is de zolder beloopbaar?) de soort houtworm, of het hout schoon is (geen verf, lak of behang) en natuurlijk de hoeveelheid hout. Wij doen door de telefoon nooit uitspraken over de kosten. Daarvoor komen we altijd vrijblijvend even langs. We maken graag een offerte voor u.

Planning

Houd in uw (klus)planning er altijd rekening mee dat u na een bestrijding niet direct weer verder kunt met klussen. Pas na de voorgeschreven lucht- en inwerktijd ‘mag’ u weer aan de slag. Wij zijn flexibel in onze planning, en na akkoord op de offerte, kunnen wij meestal dezelfde week – of eerder – nog de bestrijding uitvoeren.

 

 

 

Branchevereniging Plaagdierbestrijding en / of ongediertebestrijding

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.