Vermex Mollenbestrijding
Bel direct 035 544 76 38

Mollen

Mollen richten soms een hoop schade aan. Molshopen in uw mooie gazon. Of gevaarlijke situaties in uw paardenwei. Het is daarom verstandig om de mollen te bestrijden voordat ze het hele gazon of uw mooie weide vernield hebben.

Bestrijding van mollen

Voor het bestrijden van mollen kunnen we bijvoorbeeld klemmen gebruiken.  Na drie bezoeken geen resultaat? Dan komen wij kostenloos langs tot dat we de mol gevangen hebben. Dit geldt alleen bij gebruik van onze eigen klemmen.

Begassing of mollenpillen

Wanneer het een groot terrein betreft, kunnen wij ook mollen bestrijden met een begassing of door middel van mollenpillen. Bij gebruik van mollenpillen mag het terrein daarna 3 dagen niet belopen worden en bij gebruik van deze pillen mag het geen vochtig weer zijn en het gras mag niet nat zijn.  Deze laatste methodes zijn niet geschikt voor kleine percelen of percelen of dicht bij de woning.

Tips

Naast de reguliere bestrijdingsmethodes, zijn er eigenlijk niet veel manieren om mollen uit uw tuin te houden. De meeste huis- tuin- en keukenmiddeltjes werken niet. Ook hebben wij geen goede ervaringen met apparaten die door middel van geluid of trilling mollen zouden afschrikken. Eventueel kunt u fijnmazig gaas aanbrengen rondom uw tuin, maar ook deze methode biedt geen 100% garantie aangezien mollen deze barrière ook boven de grond kan passeren. Er is eigenlijk maar één manier om schade te beperken en dat is meteen ingrijpen wanneer u de eerste molshoop ziet.

 

 

 

 

 

Branchevereniging Plaagdierbestrijding en / of ongediertebestrijding

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.