Houtworm Bestrijden

Houtworm en boktor tasten hout al binnen een aantal jaar aan. Als houten constructies te ernstig verzwakt raken, is vervanging noodzakelijk, met alle hoge kosten die daarbij komen. Roep tijdig hulp in van een houtwormbestrijdingsexpert.

Waarom Vermex?

✓ 20+ jaar ervaring

✓ gediplomeerd adviseur houtbescherming

✓ Garantie

✓ Wij werken schoon en netjes

✓ Specialist bouwkundige preventie

Houtworminspectie

Wij doen een zorgvuldige inspectie om te  bekijken of de  houtworm actief is en of een bestrijding nodig is. De inspectie wordt uitgevoerd door een gediplomeerd adviseur houtbescherming.

Inspectierapport en offerte

Naast een offerte in duidelijke taal, kunnen wij ook een inspectierapport voor u opstellen. Dit document kan een belangrijke rol spelen bij de aan- of verkoop van een woning.

Houtwormbestrijding

Wij zijn transparant over de middelen die wij gebruiken. Daarnaast werken wij effectief en zorgvuldig. Na de bestrijding wordt de ruimte weer keurig opgeleverd.

Onze werkwijze

Na de houtworm bestrijding geven wij 10 jaar garantie!


U heeft houtworm ontdekt. Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige houtworminspectie. Na de inspectie geven wij u een eerlijk advies. Indien bestrijding nodig is, ontvangt u van ons een heldere prijsopgave.

Vermex Ongediertebestrijding helpt u snel van ongedierte af!

Op ongedierte in en rond het huis of bedrijfspand zit niemand te wachten. Ongedierte brengt overlast, stress en mogelijk schade aan uw woning of pand met zich mee. Heeft u last van muizen, ratten, houtworm of ander ongedierte? Bel ons dan direct. U kunt ons 24/7 bereiken.

Vermex Ongediertebestrijding is gevestigd aan de Nootweg 31 in Loosdrecht en bedient van daaruit de hele regio Utrecht en het Gooi.

Houtworm


Houtworm herkennen

Er zijn verschillende soorten houtworm. Maar hoe weet u nu zeker of u last van houtworm heeft? Lees hier hoe u houtworm kunt herkennen.

Houtworm voorkomen

Na bestrijding geven wij 10 jaar garantie! Maar natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Lees hier hoe houtworm voorkomen kan worden.

inspectierapport houtworm

Voor de aan- of verkoop van een woning kan het prettig zijn om een houtworminspectie te laten doen en daar een rapport van te laten maken.. Lees hier hoe wij u van een houtwormrapport kunnen voorzien.

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.