Vermex Insecten bestrijding - vliegen - vlooien - kakkerlakken
Bel direct 035 544 76 38

Insecten

Insecten zoals vliegen op zolder, vlooien in de vloerbedekking, motmugjes rondom de kruipruimte of andere kleine beestjes? Dat kan heel vervelend zijn. U wilt er snel vanaf! Wij hebben de kennis en de middelen om u snel van de overlast af te helpen. Voor nu en in de toekomst.

Hoe bestrijden wij de insecten?

Allereerst is het belangrijk dat wij weten om welk insect het gaat. Daarom beginnen wij met een determinatie. En wanneer we weten om welk insect het gaat, kunnen we aan de slag. Dat kan zijn door middel van een oppervlaktebehandeling, een naden- en kierenbehandeling of bijvoorbeeld een gel. In een aantal gevallen is het belangrijk dat er tijdens de bestrijding geen personen- en of dieren in de woning aanwezig zijn. En na de behandeling moet er even goed gelucht worden. Uiteraard krijgt u van ons een formulier met alle voorbereidingen en nazorg. Zowel de voorbereiding als de nazorg is van groot belang voor het slagen van de bestrijding.

Een plaag van insecten?

Naast het bestrijden, adviseren wij u ook over preventie- en weringsmaatregelen. Zodat u de volgende keer niet wéér met het zelfde probleem zit. Dat is beter voor uw portemonnee én beter voor het milieu.

 

 

Branchevereniging Plaagdierbestrijding en / of ongediertebestrijding
EVM logo

Insecten? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.