Referenties

Elke dag weer doen wij ons uiterste best om mensen te helpen die last hebben van ongedierte. Het is dan ook altijd weer een feestje een mooie referentie te ontvangen van onze tevreden klanten. Wij delen met trots een aantal referenties met u. En heeft u onze hulp nodig. Bel dan direct 035 - 544 76 38. Vandaag gebeld is bijna in alle gevallen vandaag geholpen!

Tevreden over Vermex Ongediertebestrijding? Laat het ons weten en wij plaatsen ook graag uw referentie.

Tevreden klanten aan het woord

caret-down caret-up caret-left caret-right
Familie Bakker Utrecht

De houtworm bestrijding verliep keurig

We waren blij met het eerlijke advies van Alexander. De houtworm bestrijding verliep goed en alles werd keurig achtergelaten. Een aanrader!

Marcus Bilthoven

Gelukkig weer een muisvrij huis

Eindelijk een bestrijder die netjes zijn afspraken nakomt. We zijn heel tevreden met de uitleg en – het belangrijkste – het resultaat. Een muisvrij huis. Blij met de goede wering!

Familie Smolders Loosdrecht

Goed geholpen met een wespennest

Vermex is vakkundig & servicegericht. Wij zijn van de zomer heel goed geholpen met ons wespennest.

De heer Vlug Loosdrecht

Muizen in de schuur

Vermex heeft mij goed op weg geholpen met de bestrijding van de muizen in mijn schuur. Praktisch advies gekregen.

Willeke Soesterberg

Snel en effectief een mierennest bestreden

Vakantiepret op de camping. Eerst troffen we een mierennest. In de voortent paradeerden honderden mieren voorbij. Wij keken lijdzaam toe. Vermex schoot te hulp. Een perfect middel; weg overlast. Binnen drie dagen!

Nog geen week later. Wespen zagen we in- en uit vliegen. Onder de vlonder van onze voortent. En terwijl onze kleine kinderen met blote voetjes in het gras zich vermaakten, zoals het hoort, werd onze zorg groter. Weer schoot Vermex ons te hulp. Vanmorgen gebeld; vanmiddag professioneel bestreden.

Wij vieren onze vakantie verder. Vakantie zoals het hoort. Zorgeloos op de camping. Met blote voeten. Zonder mieren. Zonder wespen. Maar wel met de acceptatie dat vakantie in de natuur ook verrassingen met zich mee brengt.

Bedankt Vermex voor jullie zeer professionele en snelle service!

Wist u dat ....

Muizen door een gaatje ter grootte van een potlood passen? En maar 3 tot 5 gram voedsel per dag nodig hebben om te overleven?

Wist u dat wespen alleen steken als zij beklemd raken en niet omdat ze tegen je aan vliegen? En dat wespen naar hun nest terugkeren als het regent?

Wist u dat houten constructies van een huis kunnen verzwakken, zelf zodanig dat het kan instorten? Maak daarom een preventieve bestrijdingsafspraak, bijvoorbeeld voor de aan- of verkoop van een woning.

Wist u dat vogels ziekten kunnen overdragen? Vogeloverlast mag niet bestreden mag worden tijdens het broedseizoen. Vogels weren kan preventief door al voor het broedseizoen contact met ons op te nemen.

Wist u dat de meeste huis- tuin- en keukenmiddeltjes niet werken om mollen te weren. Apparaten die door middel van geluid of trilling mollen zouden afschrikken werken niet. En fijnmazig gaas rondom een perceel biedt geen 100% garantie, aangezien mollen deze barrière ook boven de grond kan passeren.

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.