Wering van Ongedierte - Vermex Ongediertebestrijding - roosters en dichten van kieren met RVS en cement
Bel direct 035 544 76 38

Bouwkundige preventie

Wilt u blijvend van uw ongedierte af? Bouwkundige preventie is de oplossing. Bijvoorbeeld door het plaatsen van roosters, borstelstrips onder deuren en het dichten van gaten en kieren. Wij kunnen u daarbij helpen.

Wij houden uw gevel netjes

Door onze kennis van ongedierte, weten we precies welke gaten, op welke manier en met welke materialen gedicht moeten worden. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat ventilatieopeningen hun functie behouden, máár wel muisdicht gemaakt worden. De materialen die wij gebruiken zijn duurzaam én passend bij uw gevel. Zo wordt uw gevel nooit ontsierd.

Habitatmanagement

En niet alleen wering door bouwkundige maatregelen, maar ook door bijvoorbeeld het schoonmaken van dakgoten, opruimen van tuinafval en bijhouden van slootkanten kun je ongedierte weren. Met een mooi woord noem je dit ‘Habitatmanagement’. Door te zorgen dat ongedierte zich niet prettig voelt in en om het huis, voorkom je dat er een plaag ontstaat. De wetgeving op het gebied van het gebruik van bestrijdingsmiddelen, wordt steeds strenger. Dit betekent dat er géén bestrijding mag plaatsvinden voordat er ‘habitatmanagement’ is uitgevoerd. En terecht, want heel veel problemen kunnen eenvoudig voorkomen worden. Het is voor mens, dier en milieu beter als er zo min mogelijk gif gebruikt wordt. En dat vinden wij erg belangrijk.

 

 

Branchevereniging Plaagdierbestrijding en / of ongediertebestrijding

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.