Vermex op tv bij NH-Nieuws

Waar we de hele zomer lekker konden klagen over de extreme hitte, hebben we er sinds kort een ergernis bij: de wesp. De geel-zwarte lastpost is weer in grote getale aanwezig op terrasjes, in je tuin en op eigenlijk alle plekken waar veel mensen komen. Wespenbestrijders draaien overuren. "We hebben het heel druk.", aldus Alexander Kroon. TV Noord-Holland heeft in een informatief nieuwsitem aandacht besteed aan het bestrijden van wespen.

De "Wespenkiller van Loosdrecht"

Alexander wordt in het item de "Wespenkiller van Loosdrecht" genoemd. In de video ziet u hoe de wespenbestrijding in zijn werk gaat. Vermex bestrijdt alles waar mensen last van hebben, als het maar inheems is. En op de vraag van de reporter: "Dus je kan ook voor mijn schoonmoeder langskomen?" antwoordt Alexander gekscherend met: "Dat zijn andere tarieven." 🙂

TV opname voor Noord Holland Nieuws

Dinsdag 14 augustus 2018 werd Alexander gefilmd voor een item over wespenbestrijding. TV Noord-Holland kwam langs bij Vermex Ongediertebestrijding voor een interview. Zij hebben ook een wespenbestrijding in beeld gebracht.

Hier een impressie van hoe de draaidag met de 'wespenkiller van Loosdrecht' is verlopen.

Heeft u ook last van ongedierte? Vermex bestrijdt niet alleen wespen, maar ook muizen, houtworm en andere ongenodigde gasten in uw woning of bedrijfspand.

Lees meer over hoe Vermex wespen bestrijdt.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.