Bouwkundige preventie

Wilt u blijvend van uw ongedierte af? Bouwkundige preventie is de oplossing. Bijvoorbeeld door het plaatsen van roosters, borstelstrips onder deuren en het dichten van gaten en kieren. Wij kunnen u daarbij helpen.

Waarom Vermex?

✓ 15+ jaar ervaring

✓ Specialist bouwkundige preventie

✓ 5 jaar garantie op houtworm bestrijding!

✓ Professionele en persoonlijke service

Onze werkwijze

Wij houden het ongedierte buiten de deur


Voorkom onverwachte verrassingen met een bouwkundige inspectie

Op ongedierte in en rond het huis of bedrijfspand zit niemand te wachten. Ongedierte brengt overlast, stress en mogelijk schade aan uw woning of pand met zich mee. Door onze kennis van ongedierte, weten we precies welke gaten, op welke manier en met welke materialen gedicht moeten worden. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat ventilatieopeningen hun functie behouden, máár wel muisdicht gemaakt worden. De materialen die wij gebruiken zijn duurzaam én passend bij uw gevel. Zo wordt uw gevel nooit ontsierd.

Alles in beeld bij aan- of verkoop van een pand of woning

Neem preventieve maatregelen om onenigheid tijdens of na de aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand te voorkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld een houtworm bestrijdingsafspraak maken, zo krijgt houtworm nu en in de toekomst geen kans. De houten constructies worden preventief behandeld. U krijgt op (preventieve) houtworm bestrijding maar liefst 5 jaar garantie!

Vermex Ongediertebestrijding is gevestigd aan de Nootweg 31 in Loosdrecht en bedient van daaruit de hele regio Utrecht en het Gooi.

Habitatmanagement


En niet alleen wering door bouwkundige maatregelen, maar ook door bijvoorbeeld het schoonmaken van dakgoten, opruimen van tuinafval en bijhouden van slootkanten kunt u ongedierte weren. Met een mooi woord noem je dit ‘Habitatmanagement’.

Door te zorgen dat ongedierte zich niet prettig voelt in en om het huis, voorkomt u dat er een plaag ontstaat.

De wetgeving op het gebied van het gebruik van bestrijdingsmiddelen, wordt steeds strenger. Dit betekent dat er géén bestrijding mag plaatsvinden voordat er ‘habitatmanagement’ is uitgevoerd. En terecht, want heel veel problemen kunnen eenvoudig voorkomen worden.

Het is voor mens, dier en milieu beter als er zo min mogelijk gif gebruikt wordt. En dat vinden wij erg belangrijk.

Dichten kieren aanbouw
Kieren onder deuren dichtmaken
ventilatiegaten muisdicht maken
Roosters plaatsen ongediertewering
Kieren en gaten in de gevel dichten
Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.