Wat gebeurt er achter deze deur?

In de rubriek "Wat gebeurt er achter deze deur?" geven wij u een kijkje achter de schermen. Ongediertebestrijder is een heel afwisselend beroep en ieder huis heeft zijn eigen verhaal én een eigen aanpak van het probleem. Dit keer vertellen wij u hoe een aannemer ervoor zorgde dat de eigenaren van het te verbouwen huis zonder zorgen de woning weer konden betrekken. Ongedierte aangetroffen? Voor Vermex een op te lossen zaak!

Oplettende aannemer

Tijdens een grote verbouwing ontdekte een oplettende aannemer gaatjes en molm. En deze aannemer nam zijn zorgplicht serieus en schakelde ons in om de situatie te beoordelen. Wij constateerden inderdaad aantasting door houtworm.

Inmiddels hebben wij akkoord op de offerte en gaan wij binnenkort aan de slag.

Complimenten voor de aannemer die de houtworm ontdekte. Doordat het nu tijdig behandeld wordt, is de opdrachtgever veel ellende bespaard gebleven!

aannemer constateert houtworm

Bouwkundige preventie

Vermex bestrijdt niet alleen ongedierte, maar kan ook voorkomen dat u ermee in aanraking komt. Wij kunnen bouwkundige maatregelen voor u uitvoeren. Dit scheelt kosten én een hoop geregel als u ons pas inschakelt als er wel ongedierte wordt gesignaleerd.

Wij zijn ervaren, gediplomeerd en EMV- en CPMV-gecertificeerd.  Daarnaast zijn wij lid van de brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland.  Als lid zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.