over ons Contact Vermex Ongediertebestrijding
Bel direct 035 544 76 38

Over Ons

Vermex Ongediertebestrijding is een familiebedrijf. Sinds 2005 houden Alexander Kroon en Cora Vlug zich bezig met alle facetten van ongediertebestrijding.  Onze kracht ligt bij het oplossen van de oorzaak van het probleem.  Want ongedierte is een signaal dat er ergens in de woning of het pand,  iets niet goed zit. Heeft u bijvoorbeeld last van muizen? Dan is uw huis (nog) niet muiswerend gemaakt. Heeft u last van ratten? Is alles dan wel in orde met de riolering? Wij houden niet van dweilen met de kraan open, maar kijken verder dan onze neus lang is.  Een goede bestrijding staat of valt met het vinden èn oplossen van de oorzaak van het probleem. En daar zijn wij experts in. Al meer dan 12 jaar.

Bouwkundige maatregelen - een totaaloplossing

Naast bestrijding, kunnen wij  ook de bouwkundige maatregelen voor u uitvoeren. Dit heeft als voordeel dat u naast de bestrijder, geen andere bedrijven in de arm hoeft te nemen. Dit scheelt kosten én een hoop geregel.

Wij zijn ervaren, gediplomeerd en EMV- en CPMV-gecertificeerd.  En – heel belangrijk – gemotiveerd om uw probleem op te lossen. Daarnaast zijn wij lid van de brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland.  Als lid zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving.

Wij zijn gevestigd aan de Nootweg 31 in Loosdrecht en bedienen van daar uit de hele regio Utrecht en het Gooi.

Ons werkgebied

Wij bestrijden ongedierte in midden Nederland

Utrecht - Leidsche Rijn - De Meern - Vleuten - Haarzuilens - Nieuwegein - IJsselstein - gemeente Wijdemeren - Loosdrecht - Ankeveen, Kortenhoef, s’-Graveland, Nederhorst den Berg.

Gemeente Stichtse Vecht; Oud-Zuilen, Maarssen, Breukelen, Kockengen, Nieuwersluis, Loenen, Loenen a/d vecht, Loenersloot, Vreeland. Baambrugge, Abcoude.

Hilversum; Blaricum, Eemnes, Laren. Hilversum, Hilversumse Meent, Naarden, Bussum, Weesp. Baarn, Soest, Soestdijk, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Lage Vuursche, Maartensdijk, Westbroek en Tienhoven. Nieuwer ter Aa, Houten, Bunnik, Schalkwijk, t Goy, Tull en ’t Waal.

Branchevereniging Plaagdierbestrijding en / of ongediertebestrijding
EVM logo

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.