Vals alarm?

Heeft u in uw bedrijfspand wel eens vals alarm? Hebben de computers wel eens onverklaarbare storingen of klagen uw medewerkers over een muffe lucht? Dan is er best kans dat u last heeft van plaagdieren zoals muizen of ratten. Wanneer u ’s avonds de deur dicht trekt, komen ze tevoorschijn en knagen ze aan leidingen, bedrading en isolatie. Ook al ziet u ze niet, ze zijn er vaak wel! Wij helpen u om uw pand muisdicht te maken om zo overlast te voorkomen.

Wering van ongedierte, wel zo fijn!

Niets is vervelender dan achteraf maatregelen moeten nemen. Betrekt u een nieuw pand, of verwacht u in de straat waar u gevestigd bent werkzaamheden. De bouw van een naastgelegen pand kan ook voor overlast van ongedierte in uw pand zorgen. Of rioolwerkzaamheden in de straat. Muizen en ratten maken dat ze wegkomen van het gedril en geboor en de verstoring van hun veilige onderkomen.

Groeit uw bedrijf? Krijgt u meer mensen in dienst, wordt er meer voedsel genuttigd op de werkvloer of in de kantine? Meer mensen veroorzaken ongewild meer voedselresten. Heerlijk voor ongedierte  om te weten dat zij 's nachts ongestoord hun gang kunnen gaan.

Bouwkundige inspectie en wering van ongedierte

Schakel Vermex Ongediertebestrijding tijdig in. Voorkomen is immers beter dan genezen. Neem vrijblijvend contact op om eens te informeren naar de mogelijkheden en kosten. Bel ons op 035 - 544 76 38 of mail naar info@vermex.nl.

Lees meer over preventie van ongedierte en wering.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.