Laat u de deur open voor inbrekers?

Zeg nou zelf, laat u de voordeur open om daarna te balen dat er inbrekers langs zijn geweest? Of laat u ongewenst bezoek eerst binnen om daarna een plan te smeden om ze weer de deur uit te krijgen? Nee toch? U sluit deuren en ramen tegen inbrekers en ongewenste visite houd je buiten de deur. Maar als het om muizen en ratten gaat, gaan we pas tot actie over als ze al binnen zijn.

Nog steeds worden er bestrijdingsmiddelen gebruikt, terwijl met eenvoudige maatregelen gezorgd kan worden dat ongedierte niet binnen kan komen. Roosters in ventilatiegaten, ruimtes om leidingen dichten, strips onder deuren.  Allemaal eenvoudige maatregelen die er voor zorgen dat de muizen en ratten buiten blijven.

Professioneel bestrijden is goedkoper dan de schade die ongedierte veroorzaakt

Uiteraard kosten deze maatregelen geld. Dit staat echter niet in verhouding met de kosten van de schade die ongedierte veroorzaakt. Muizen en ratten knagen niet alleen aan uw spullen, maar ook aan leidingen, isolatiemateriaal en elektriciteitsdraden. Soms zelfs met brand als gevolg. En dan hebben we het nog niet over de viezigheid van keutels en buiksmeer.

Preventie is het nieuwe bestrijden

Natuurlijk kan Vermex Ongediertebestrijding voor u een bestrijding uitvoeren, maar waarom zou je wachten tot het ongedierte binnen is?

Houd muizen en ratten buiten! Wij kunnen daarbij helpen. Onze specialisten hebben verstand van ongedierte, bouwkundig inzicht én kunnen de weringsmaatregelen voor u uitvoeren. De ideale combinatie om zonder bestrijdingsmiddel uw woning, kantoorpand of restaurant ongediertevrij te houden.

U voorkomt daarmee niet alleen schade of onhygiënische omstandigheden, het is ook beter voor het milieu, duurzaam, diervriendelijk en uiteindelijk beter voor uw portemonnee. Wat wilt u nog meer?

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.