Lingerie, ratten en een hond

14 februari 2020. De dame van de lingeriewinkel belde. Paniek. Er zat namelijk een rat onder het keukenblok. Ze hadden alles al geprobeerd, maar ze kregen hem niet te pakken. Uiteraard was het niet de bedoeling dat de rat door de winkel zou rennen, dus er moest actie ondernomen worden. En ook al blijf ik het liefst ver uit een lingeriewinkel, nu moest ik er toch echt naar toe. Met Joep, onze Border Terriër, natuurlijk!

Foutloos en snel

Joep wist meteen waar de rat zat en kon bijna niet wachten tot ik het keukenblok had verschoven. Hij zat vol met adrenaline. Ik kon er nét bij met een stok en wist de rat achter de keuken vandaan te krijgen. Joep stond al klaar en maakte er in enkele seconden een einde aan. Foutloos en zó snel! Dat is alleen maar mogelijk als je als hond alert bent en precies weet wat je moet doen. En dat weet Joep als geen ander! Uiteraard was onze klant heel blij. Ze hadden om kwart over 4 gebeld en om kwart over 5 was het probleem opgelost. Als dat geen service is!

Oeps

Toch eindigde mijn dag niet helemaal positief. Mijn vrouw was namelijk verheugd te horen dat ik op Valentijnsdag naar de lingeriewinkel was geweest. Maar ook een ietsiepietsie teleurgesteld toen bleek dat ik geen leuk lingerie-setje, maar een dode rat mee naar huis had genomen…….

Trots op onze Joep (“Indian Spring from Dawis Rhapsody”)

 

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.