Vermex Houtwormbestrijding - boktor - houtworm - houtwormkever
Bel direct 035 544 76 38

Houtwormbestrijding Bilthoven – Voor het behoud van uw huis

Vermex is dé houtwormbestrijder van Bilthoven en omstreken. Vanuit Loosdrecht bedienen we de regio ‘t Gooi, de Bilt en regio Utrecht.

Vindt u kleine ronde gaatjes in constructiehout? En ziet u fijn zaagsel (boormeel)? Dan is de kans groot dat er houtworm aanwezig is. Vermex komt  vrijblijvend bij u langs om de aard van de aantasting te bekijken. We determineren de houtworm en adviseren u over de te nemen actie. 

Ziet u geen sporen van houtworm, maar wilt  u uit voorzorg een inspectie? Dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Alle inspecties worden uitgevoerd door een gediplomeerd adviseur houtbescherming. Vakkundig en betrouwbaar. Bel 035-544 76 38 voor een vrijblijvende afspraak.

Houtwormrapport

Bij de aan- of verkoop van een huis, kan de aanwezigheid van houtworm of boktor een belangrijke rol spelen. Vermex kan voor u een uitgebreide inspectie uitvoeren. Daarbij worden onze bevindingen verwerkt in een rapportage. Wanneer er houtaantasters gevonden worden, kunnen wij gelijk een vrijblijvende offerte voor u maken.

Een succesvolle bestrijding van houtworm en boktor

Voor een succesvolle houtwormbestrijding, is het belangrijk dat het hout goed schoongemaakt wordt. Het hout moet ontdaan zijn van verf, beits en laklagen, maar ook spinrag, stof en boormeel moeten verwijderd worden. Alleen als het hout schoon is, trekt het bestrijdingsmiddel er beter in. Een goede voorbereiding, is het halve werk! Wij kunnen al deze voorbereidingen voor u verzorgen.

Houtaantasting

Er zijn verschillende soorten houtworm die uw hout kunnen aantasten;

  • Boktorren (Huisboktor)
  • Klopkevers
  • Gewone Houtwormkever (Doodskloppertje)
  • Grote houtwormkever (Bonte Knaagkever)
  •  Spinthoutkevers

Houtworm en boktor kunnen uw houtconstructie al binnen een aantal jaar zo aantasten dat de draagkracht verzwakt raakt en vervanging noodzakelijk is.

5 jaar garantie

Door onze grondige aanpak, kunnen wij u 5 jaar garantie geven.

Kosten van een houtwormbestrijding in Bilthoven

De kosten van een houtwormbestrijding zijn afhankelijk van meerdere factoren. De bereikbaarheid (is de kruipruimte goed begaanbaar, is de zolder beloopbaar?) de soort houtworm, of het hout schoon is (geen verf, lak of behang) en natuurlijk de hoeveelheid hout. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

 

 

 

Branchevereniging Plaagdierbestrijding en / of ongediertebestrijding

Ongedierte? Bel 035 - 544 76 38

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.