Houtworm voorkomen


Houtworm is de schrik van iedere huiseigenaar. Het wordt vaak ontdekt door gaatjes in het hout of fijn zaagsel (boormeel). Maar hoe kan je dit nou voorkomen? Het is dan belangrijk om bij de aankoop van een huis of bedrijfspand het hout te laten controleren door een ervaren houtwormspecialist. Bij Vermex bent  u aan het juiste adres. Na een zorgvuldige inspectie van het hout, geven wij u een eerlijk advies. Blijkt na de inspectie dat bestrijding gewenst is, bijvoorbeeld om houtworm te voorkomen, dan maken wij voor u een heldere en overzichtelijke offerte.

 

Rapport Houtworm


Bij de aan- of verkoop van een huis, speelt de aanwezigheid van houtworm of boktor een belangrijke rol.  Er wordt bijvoorbeeld houtworm ontdekt bij een bouwkundige keuring. Of het wordt opgemerkt door een aannemer of loodgieter tijdens de verbouwing.  Vervolgens kunnen wij voor u een uitgebreide inspectie uitvoeren. Daarbij kijken wij om welk soort houtworm het gaat en bekijken we de aard van de aantasting. Onze  bevindingen kunnen wij voor u verwerken in een rapportage. Wanneer er inderdaad houtaantasters gevonden worden, maken wij voor u een offerte.

Wij werken zorgvuldig en precies. Na de bestrijding, laten wij alles weer netjes achter.

 

Vijf jaar garantie


Alle inspecties worden uitgevoerd door een gediplomeerd adviseur houtbescherming. Door onze grondige aanpak, kunnen wij u 5 jaar garantie geven op het door ons behandelde hout. Zo bent u lange tijd verzekerd van het voorkomen van houtworm!

Bel 035-544786358 voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Houtworm voorkomen

Houtworm herkennen

Er zijn verschillende soorten houtworm. Maar hoe weet u nu zeker of u last van houtworm heeft? Lees hier hoe u houtworm kunt herkennen.

Houtworm bestrijden

Wij zorgen voor effectieve bestrijding van houtworm en boktor. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Lees hier hoe wij houtworm bestrijden.

Bouwkundige keuring

Voor de aan- of verkoop van een woning is een rapport over de staat van het hout en de houten constructies van belang. Lees hier hoe wij u van een Houtworm rapport kunnen voorzien.

Wilt u door ons gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.